5084
page-template-default,page,page-id-5084,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Dikke marketing- en communicatieplannen zijn niet meer van deze tijd. Ze worden niet gelezen, zorgen niet voor draagvlak en samenhang. Maar hoe zorg je dan voor een heldere communicatiestrategie met impact? Door de juiste bouwstenen te gebruiken en stakeholders actief te betrekken bij jouw plan, zodat het niet jouw plan of dat van de communicatie-afdeling blijft maar het gevoel ontstaat van een gezamenlijke aanpak waar ieder graag zijn of haar steentje aan bijdraagt.

Inhoud

Met Plan X help ik je om een succesvolle marketing- of communicatieaanpak te bedenken. Doorgaans zijn 3 sessies voldoende. Maar omdat ieder probleem zijn/haar eigen uitdagingen kent, is maatwerk hier essentieel. Daarom beginnen we met een gratis intake/kennismaking, waarin we jouw vraag bespreken en een helder doel stellen. Ik geef dan ook aan wat ik voor je kan betekenen en welke aanpak ik wil gebruiken.

Voor wie?

Voor directeuren, managers en adviseurs die op zoek zijn naar een slimme marketing- of communicatiestrategie met draagvlak en impact.

Prijs

Euro: 2.550,- ex. BTW (pakket van 3 sessies à 3 uur, incl. uitwerking )

Euro: 890,00 ex. BTW (losse sessie van 1 dagdeel)

[vc_btn title=”Afspraak maken” color=”warning” link=”url:https%3A%2F%2Falexanneveldt.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||”]