50546
page-template-default,page,page-id-50546,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Mijn ervaring

Uitdagende opdrachten. Mooie projecten.

In verschillende managementrollen deed ik ruimschoots ervaring op bij grote organisaties (o.a. Rabobank, ING, Nuon, KPN, NVM, Gemeente Tilburg, WNF, EY, AFM, TempoTeam, Coöperatie Dela, BureauTop, etc). Ook adviseer ik organisaties op het gebied van marketing en communicatie in opkomende markten en bij innovatie-trajecten (digitalisering, sustainability, human capital).

Enkele voorbeelden

Voor Nuon ontwikkelde ik de communicatieaanpak rondom de uitrol van slimme meters. Voor KPN was ik verantwoordelijk voor de marketing- en communicatie van glasvezel waarmee zij de transitie van telecommer naar communicatie-organisatie konden maken. Bij Rabobank begeleidde ik de migratie van 6mln particuliere en 850.000 zakelijke klanten naar nieuwe Europese betaalproducten.  Voor NVM slaagde ik erin, dankzij een rebranding strategie (van gilde naar eigentijdse vereniging) het ledental te laten groeien naar 4.000 leden. Voor BureauTop (promotie technieksector) lanceerde ik het label YouTech. Ruim 20.000 jongeren (10-15) zich aansloten. Het aantal aangesloten organisaties uit publieke domein, onderwijs en het bedrijfsleven groeide van 2.500 naar ruim 4.000. Voor DELA realiseerde ik een geïntegreerde aanpak van marketing automation, de merkcampagne en sponsoractiviteiten, waardoor zichtbaarheid, engagement en NPS toenam en het aantal leden kon doorgroeien tot boven de 4 miljoen .

Gecertificeerd coach

Daarnaast ben ik gecertificeerd coach. Als DT/MT sidekick of regisseur biedt ik de unieke combinatie van manager, vakinhoudelijk adviseur én personal coach. Zo help ik organisaties om hun impact te vergroten met zowel een helder plan alsook de beweging. Indien de opdracht erom vraagt werk ik samen met getalenteerde vakmensen uit mijn netwerk. De juiste mix voor het beste resultaat en een prettige samenwerking.