Hallo!

Ik ben Alex. Mijn missie is helder. Ik wil mensen helpen om positieve en blijvende veranderingen te bereiken die hen gelukkig en succesvol maken. Ik vind het tof om mensen te zien groeien en bloeien. In de afgelopen 20 jaar hielp ik leiders en leidinggevenden om te verbinden met hun omgeving, hun medewerkers en hun marketingdoelgroepen. Hetgeen ik nog steeds met veel gedrevenheid en plezier doe. Ik help mensen te  begrijpen waarom lef en creativiteit bijdragen aan succes en geluk. En hoe heersende opvattingen en ingesleten patronen belemmerend kunnen werken.

Betekenisvol werk en een zinvol leven zijn belangrijke voorwaarden voor succes en geluk. Dat betekent dat je het roer soms wel om moet gooien. Dat kost inspanning maar is niet moeilijk, daarvoor zijn maar een paar dingen echt belangrijk:

  1. Weten waar je echt van droomt of naar verlangt en begrijpen waarom dat zo is.
  2. Onderzoeken welke overtuigingen je sterken, maar nog belangrijker hoe ze je in de weg zitten om deze belemmeringen vervolgens weg te nemen.
  3. Een toekomstgericht actieplan waarin je precies die dingen doet die jou empoweren.

Het leven is te mooi om zo maar aan je voorbij te laten gaan.

Choose life!

Alex