Interim management, advies en training

“Bedrijven met ambitie en drive help ik graag om de communicatie naar een hoger niveau te tillen. Van strategie en concepten tot aan advies, leiding geven aan teams en communicatie- en projectmanagement. Voor mooie merken en organisaties als Rabobank, ING, EY, NVM, Gemeente Tilburg, Nuon en YouTech heb ik als onafhankelijk adviseur en interim management uitdagende opdrachten vervuld. Iets dat ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier en ambitie doe.”

Interim Management

Alex werkt graag als interim manager van een afdeling, team of project bij dynamische en innovatieve organisaties. Organisaties die werken aan hun strategie, kernwaarden, nieuwe processen of services, innovaties of structuur en daarbij behoefte hebben aan een doordachte communicatiestrategie en een positieve mindset.

Advies

Geen succes zonder een strategisch marketing- of communicatieplan! In een aantal interactieve co-creatiesessies ontwikkelen we samen een slimme, creatieve aanpak waarmee je direct aan de slag kan. Geen dikke plannen of wollige taal, maar een heldere aanpak met interventies en acties die beweging en resultaat creëren. Bijvoorbeeld om je imago te verbeteren, marktaandeel te veroveren, zichtbaarheid te vergroten of veranderingen door te voeren.

Workshop Communicatie Gamechangers

Slechts 30% van alle veranderingen is een succes. In de overige 70% zijn de omstandigheden niet optimaal en voelen mensen geen klik met de nieuwe situatie. In deze workshop legt Alex uit hoe je de organisatiedoelstellingen koppelt aan individuele motivaties zodat je met succes gedragsveranderingen creëert waar je mensen zelf ook nog eens blij van worden. Ze geeft tips en voorbeelden van effectieve gamechangers  die je in kunt zetten waardoor je meer impact realiseert.

Alex Anneveldt
06 52 45 52 45