Hi! Bruis jij van energie als je aan je werk denkt? Nee? Last van een dip, vermoeiende collega’s of een veranderende markt? En blijft het succes uit? Mooi! Want ik heb iets voor je zodat je daar iets aan kunt doen. Ja jijzelf. Jij kunt daar helemaal zelf iets aan doen. Ik help je.

 

Jouw verhaal is mijn verhaal

De details van jouw en mijn situatie zullen misschien niet exact hetzelfde zijn maar onze zoektocht naar hoe we gelukkig en succesvol kunnen zijn is dat wel. Grote kans dat je op dit moment op zoek bent naar die ene persoon of slimme aanpak die je kan helpen om je merk, team of carrière een boost energie te geven.

Of je nu droomt van een fantastisch product in de markt zetten, een uitdagend project lanceren, een carrierèswitch of je eigen bedrijf starten – In essentie dromen we over dezelfde dingen. We dromen namelijk over….

  • Betekenisvol werk
  • Vrijheid
  • Creëren
  • Succes hebben
  • Je gelukkig voelen

En het enige waar die droom op wacht is op jou om stappen te ondernemen. Dus wanneer neem je jezelf serieus en kom je in beweging?

Energieboost voor je carrière

Workshops

Met hart en ziel bouwen aan jouw persoonlijke ontwikkeling

Advies & Coaching

Voor jezelf, je team of je merk

Een positieve benadering bij verandering

Toen ik mijn hart ging volgen, voelde ik me blij en onzeker tegelijkertijd

In 2006 begon ik voor mezelf. Dat vond ik toen behoorlijk spannend. Toch deed ik het. Waarom? Omdat ik van binnen voelde dat ik dat moest doen en het voelde goed. Ook anderen inspireerden mij. Ik zag hoe ze veranderingen in hun werk en leven hadden aangebracht en hoe happy ze daarvan werden.  En dus volgde ik mijn hart en ging ik mijn verlangens achterna.

Tegelijkertijd vond ik het overweldigend. Er kwam van alles op me af. Wat wilde ik nou echt? Wat voor opdrachten? Welke mensen wilde ik ontmoeten en mee werken? Waar was ik goed in? Wat kon ik een ander bieden? En wat had ik nog te leren? Ik worstelde me door een overvloed aan informatie, trainingen en goed bedoelde adviezen heen. Ik voelde een grote verantwoordelijkheid richting opdrachtgevers, collega’s, familie, vrienden en mijn gezin. Ik wilde teveel tegelijkertijd doen en ik wilde het allemaal perfect doen. Ik vond het behoorlijk lastig. Hoe kon ik de juiste stappen maken en focus houden? Hoe kon ik mij en mijn ‘toko’ ontwikkelen in een richting die ik graag wilde?

Ik had een mentor, coach nodig – iemand die al door die rollercoaster heen was gegaan. Iemand die mij mijn eigen keuzes liet maken én die me kon helpen het juiste pad te bewandelen.

Ik kan me voorstellen dat als je dit leest je hier wellicht iets van jouw situatie in herkent? Als dat zo is, nodig ik je uit om in actie te komen. Ontdek hoe je op een positieve manier zaken kunt veranderen om meer succes en geluk te ervaren. Volg me op social media, meld je aan voor een van de workshops of stuur me een berichtje als ik iets voor je kan betekenen.