Als de dingen in je team niet zo gaan als dat je wilt dat ze gaan, weet dan dat je daar iets aan kunt doen. Je kunt namelijk van alles veranderen, als je er maar verantwoordelijkheid voor wilt dragen. En het mooie is, je hebt namelijk al het gereedschap dat daarvoor nodig is zelf in huis. Tof hè?

 

Veranderen is echt wel mijn ding

 

Al jarenlang help ik organisaties en teams om succesvol en met plezier te veranderen. Ook ben ik zelf een aantal keren in situaties beland waarbij het roer echt om moest. Uit de praktijk weet ik wat wel werkt en wat niet. Dat maakt van mij een gamechanger. Wat mij daarbij hielp? Nou bijvoorbeeld andere inzichten opdoen om zo op een andere manier ergens tegenaan te gaan kijken. Of ander gedrag laten zien, betere vragen stellen. Niet altijd met je hoofd bezig zijn. Meer doen vanuit je hart en ziel. Zodat hoofd, hart en ziel in balans zijn.

 

Gewoon het spel veranderen door de regels te veranderen

 

En hoewel ik zeg ‘gewoon’, is het niet altijd eenvoudig om los te komen van je vaste patronen en overlevingsstrategieën. Maar het is wel een kwestie van gewoon doen. Eenmaal tot inzicht gekomen dat het anders moest, heb ik mijn gereedschapskist geopend en ben ik gaan zoeken naar mijn kwaliteiten, drijfveren, en doelen. ‘Waar ben ik goed in?’ en ‘Hoe kan ik dit inzetten voor de dingen die belangrijk zijn voor mij?’. Dat was zeker niet vervelend, maar gaf mij juist ruimte en een hoop lol. En dat merk ik ook bij de teams en ondernemers die ik op weg help de boel in beweging te krijgen. Een hele berg positiviteit en plezier komt los. Dus….. Waar wacht je op? Neem het heft in eigen handen. Change the rules, be a gamechanger! Maak van je team een happy en succesvol team.

Energieboost voor je team

Workshops

Met hart en ziel bouwen aan een happy en succesvol team

Advies & Coaching

Een positieve benadering bij verandering