5690
post-template-default,single,single-post,postid-5690,single-format-standard,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Durf te veranderen. Haal meer uit je carrière.

Hi! Bruis jij van energie als je aan je werk denkt? Nee? Last van een dip, vermoeiende collega’s of een veranderende markt? En blijft het succes uit? Mooi! Want ik heb iets voor je zodat je daar iets aan kunt doen. Ja jijzelf. Jij kunt daar helemaal zelf iets aan doen. Ik help je.

Jouw verhaal is mijn verhaal

De details van jouw en mijn situatie zullen misschien niet exact hetzelfde zijn maar onze zoektocht naar hoe we gelukkig en succesvol kunnen zijn is dat wel. Grote kans dat je op dit moment op zoek bent naar die ene persoon of slimme aanpak die je kan helpen om je merk, team of carrière een boost energie te geven. Of je nu droomt van een fantastisch product in de markt zetten, een uitdagend project lanceren, een carrierèswitch of je eigen bedrijf starten – In essentie dromen we over dezelfde dingen. We dromen namelijk over….

BETEKENISVOL WERK

VRIJHEID

CREËREN

SUCCES HEBBEN

JE GELUKKIG VOELEN

En het enige waar die droom op wacht is op jou om ‘JA’ te zeggen. Dus wanneer zeg jij ja?

Je hart volgen is spannend en overweldigend tegelijkertijd

Toen ik meer naar mijn hart ging luisteren, voelde ik me overdonderd. Ik zag hoe anderen veranderingen in hun werk en leven hadden aangebracht. Ik zag hoe happy ze waren en hoe ze dingen voor elkaar kregen. Het inspireerde mij om mijn verlangens achter na te gaan. En dus volgde ik mijn hart. Ik vond het overweldigend. Er kwam van alles op me af. Wat wilde ik nou echt? Wat zat me dwars? Wat had ik nog te leren en waar was ik goed in? Ik worstelde me door een overvloed aan informatie, trainingen en goed bedoelde adviezen heen. Ik voelde me verantwoordelijk richting opdrachtgevers, collega’s, familie, vrienden en mijn gezin. Ik wilde teveel tegelijkertijd doen en ik wilde het allemaal perfect doen. Ik vond het behoorlijk lastig. Hoe kon ik de juiste stappen maken en focus houden? Ik had een mentor, coach nodig – iemand die al door die rollercoaster heen was gegaan. Iemand die mij mijn eigen keuzes liet maken én die me kon helpen het juiste pad te bewandelen.

Ik kan me voorstellen dat als je dit leest, je hier wellicht iets van je eigen situatie  in herkent?  Als dat zo is, nodig ik je van harte uit om eens een kijkje te nemen bij de Masterclasses of Coaching. Als je zaken wilt en durft te veranderen, haal dan meer uit je carrière. Ik help je!