5549
page-template-default,page,page-id-5549,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Een individueel coachingstraject helpt je om jezelf te ontdekken. Wie ben ik, wat wil ik, wat doe ik en welke keuzes maak ik? Hierdoor wordt het eenvoudiger de verantwoordelijkheid voor je leven in eigen hand te nemen, zodat je het pad neemt dat leidt naar jouw bestemming.Haal de beste versie van jezelf naar boven.

Inhoud

Als coach help ik je om bewust te worden van je eigen kracht en krijg je zicht op patronen die je niet meer dienen en je belemmeren om je doelen te halen, zoals meer plezier en energie beleven aan je werk. Het vraagt moed en liefde voor  jezelf om uit oude patronen te breken en jezelf tevoorschijn te laten komen op weg naar je bestemming. Met een individueel coachingstraject:

  • Vergroot je kennis  over het onderwerp dat centraal staat in de coaching
  • Vergroot het inzicht in jezelf en je persoonlijkheid,
  • Vergroot je bewustwording op je eigen gedrag en ineffectieve patronen
  • Ontwikkel nieuwe vaardigheden die bij je passen en je verder helpen
Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf serieus neemt en de beste versie van zichzelf wil zijn. Voor wie meer vanuit het hart wil werken en leven.

Kern

Voorafgaand aan het traject hebben we een gratis telefonisch dan wel persoonlijk kennismakingsgesprek van zo’n 20 minuten. Hierin onderzoeken we jouw vraag en kan ik aangeven wat ik voor je kan betekenen. Daarna kies je of je verder wilt.

Coachingsgesprekken duren doorgaans anderhalf uur en vinden met tussenpozen van drie weken plaats. Tussen de gesprekken door werk je aan opdrachten die verband houden met de coachingsvraag.

Jouw persoonlijke ontwikkeling stopt natuurlijk niet.  Samen formuleren we waar je over drie en zes maanden na het coachtraject wilt staan. Goede nazorg helpt om wat je hebt geleerd te verankeren zodat werkelijke verandering plaatsvindt. Na drie en zes maanden hebben we telefonisch contact om te kijken hoe het met je gaat.

Prijs

Euro: 135,- ex. BTW (losse sessie van 1,5 uur)

Euro:  599,- ex. BTW (coachingstraject van 5 sessies, incl 2 telefonische gesprekken – nazorg)

[vc_btn title=”Afspraak maken” color=”warning” link=”|||”]