5476
page-template-default,page,page-id-5476,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Voor jezelf beginnen? Een stap hoger op de carrièreladder? Carrièreswitch? Wat je dromen ook zijn. Met deze workshop maak je in één dag een masterplan vanuit je hart én met je verstand.

Inhoud

Masterplan voor je Carrière is een praktische masterclass. Wie ben ik? Wat wil ik? Wat doe ik? Met deze vragen ga je aan de slag – vanuit je hart én met je verstand. Je krijgt inzichten in je kwaliteiten, drijfveren, vaardigheden, passies en verlangens en wat je kunt doen om die in vervulling te laten gaan. Je gaat naar huis met een overzichtelijk masterplan, inclusief jouw ambitie voor jouw toekomst en handige roadmap.

Voor wie?

Voor gedreven en gemotiveerde professionals, managers, zzp-ers en ondernemers die een volgende stap willen zetten. Die hun dromen willen volgen en deze succesvol willen laten zijn.

Kern

Masterclass waarbij je in 1 dag een masterplan maakt om je droom/ambitie waar te maken. Vanuit je hart én met je verstand.

Duur

1 dag,  9.30 – 16.30 uur

Datum en locatie

Vrijdag 14 juni – Utrecht

Vrijdag 21 juni – Den Bosch

Vrijdag 28 juni – Arnhem

Kenmerken

Kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 10 deelnemers.

Prijs

Euro: 229,- ex. BTW

[vc_custom_heading text=”Aanmelden” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”]

Kies een datum (verplicht)
Vrijdag 14 juni - UtrechtVrijdag 21 juni - Den BoschVrijdag 28 juni - Arnhem

ik ga akkoord met de algemene voorwaarden