50474
page-template-default,page,page-id-50474,eltd-core-1.1.3,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Over Alex Anneveldt

Met bevlogenheid en een glimlach het verschil maken

Als ervaren interim manager en adviseur weet ik hoe belangrijk de verbinding is tussen mensen, merk én organisatie. Het is mijn drive om de authentieke kracht van merken en organisaties te vertalen naar concrete beweging, om ze te begeleiden in de transitie naar een purpose gedreven organisatie met positieve impact. Sociaal én economisch.

Teamwork

Als vakvrouw weet ik wat er nodig is om een merk zo neer te zetten dat het blije klanten, leden, medewerkers aantrekt. Daarin ga ik met enthousiasme en slagvaardig te werk. Ik overzie de business case over de volle breedte en komt snel tot de kern. Uit ervaring weet ik dat successen niet geboekt worden door alleen de marketing- of communicatieafdeling. Het is het resultaat van onvervalst teamwork van de gehele organisatie.

Coach

Daarnaast ben ik gecertificeerd coach. Als sidekick of regisseur van directie of bestuur bied ik de unieke combinatie van manager, vakinhoudelijk adviseur en personal coaching ineen. Zo help ik organisaties om hun impact te vergroten met zowel een helder plan alsook de beweging. Indien de opdracht erom vraagt werk ik samen met getalenteerde vakmensen uit mijn netwerk. De juiste mix voor het beste resultaat en een prettige samenwerking.