Mijn missie

Hallo!

Ik ben Alex. Mijn missie is helder. Ik wil mensen helpen om meer geluk en succes te  ervaren in hun werk en leven. Daarbij is het belangrijk dat hoofd, hart en ziel in balans zijn. Meestal doen we een te groot beroep op ons hoofd. Een doordacht plan of een slimme aanpak moet dan zorgen voor de gewenste veranderingen. Maar er is meer nodig om je echt succesvol en gelukkig te voelen. Al meer dan 20 jaar help ik mensen en merken om vanuit emoties en gevoelens te verbinden met hun omgeving. Ik help hen begrijpen hoe waarden, normen en opvattingen verbonden zijn met deze emoties en gevoelens. En waarom dat de ene keer belemmerend werkt en de andere keer leidt tot succes. Waardevolle inzichten die gelden voor iedereen die met een boost energie en happiness vooruit wil.

 

Alex

Aanbod

Hoe kan ik je helpen?

Workshops

Energieboost voor je carrière, team of merk

Masterplan in 1 dag

Voor een heldere strategie vanuit je hart

De essentiële Toolbox

Vul je gereedschapskist met de juiste bouwstenen.

Stepping stones

5 stappen programma voor diepere begeleiding

Advies

Strategie & Tooling

Coaching

Teamcoaching

Individuele coaching

Met liefde voor mensen en merken

Mijn liefde voor mensen en merken ontstond tijdens mijn studie Communicatie. Vakken als sociologie en psychologie vond ik bijzonder boeiend. Het vak neuromarketing bestond nog niet, maar ik had het zeker met veel passie gevolgd. Mijn afstudeerscriptie ging over de werking van het brein. Over hoe je gedachtes je gevoelens en je gedrag bepalen. De opgedane inzichten nam ik mee in mijn werk zodat slimme creatieve communicatiestrategieën en campagnes ook daadwerkelijk mensen raakten. En ik geef eerlijk toe. Het was soms behoorlijk puzzelen welke gedachten en gevoelens ik met de communicatieboodschappen wilde oproepen die moesten leidden tot het gewenste gedrag.

In 2006 begon ik voor mezelf. Ik richtte Philosophy Communicatie op en ging aan de slag als interimmanager. Uitdagende opdrachten voor mooie organisaties en merken kwamen voorbij. Complexe verandertrajecten met organisatorische, commerciële en maatschappelijke doelen. Ik ervaarde dat de meeste change-trajecten veel aandacht besteedden aan plannen en processen. Het menselijk gedrag bleek een bottleneck en tegelijkertijd onderbelicht. Ik hielp organisaties hoe je mensen in beweging kunt krijgen. Dat deed ik op talloze manieren, afhankelijk van waar de situatie om vroeg: Een heldere belofte doen, verbinding maken, een actieve rol voor betrokkenen creëren, openheid van zaken geven, aandacht hebben voor emoties en gevoelens, een aansprekend verhaal vertellen. Met als extra inzet mensen meer werkgeluk te laten ervaren door ze meer regie te geven. Hoe gelukkiger mensen zijn, hoe beter ze presteren.

logo_kleur_klein

Met alle opgedane ervaring en inzichten, startte ik in 2016 met Connect to Change met als doel mensen met elkaar te verbinden die op een positieve manier zaken willen veranderen. Ik ontwikkelde een praktische aanpak succesvolle transformatie te realiseren en ging trainingen geven. Inmiddels is Connect to Change uitgebreid met verschillende workshops en coachingstrajecten om je carrière, team of merk een boost energie te geven. Wil je met hart en ziel op een positieve manier zaken veranderen om meer plezier en succes te ervaren, dan nodig ik je van harte uit om je aan te sluiten en in beweging te komen. Connect to Change!