5542
page-template-default,page,page-id-5542,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Loopt het niet op rolletjes in jouw team? Last van lastige bazen of elkaar? Is de werkdruk heel hoog en wordt er veel van jullie verwacht? Bouw aan een happy en succesvol team vanuit een gezamenlijk doel. Ga met je team op ontdekking.

Inhoud

Wie zijn jullie? Wat willen jullie bereiken? Wat gaat goed? Waar loop je tegenaan? Met deze vragen gaan jullie aan de slag. Je krijgt inzichten in elkaars drijfveren en kwaliteiten. Je leert hoe je elkaar kunt helpen en empoweren. Je maakt een masterplan met een gezamenlijke missie – vanuit het hart én met je verstand – om een hecht en sterk team te worden.

Kern

Teamcoaching. Iedere 2 a 3 weken hebben jullie een sessie waarin we aan de slag gaan met de thema’s die spelen in jouw team. Er is ruimte voor nadere uitwerking, huiswerk, toepassing in de praktijk en een diepe begeleiding, inclusief feedback op het geleerde.

Duur

5 sessies verspreid over 3 a 4 maanden. 1esessie: 1 hele dag. Vervolgsessies: 1 dagdeel

Datum en locatie

In company – datum in overleg

Kenmerken

Voorafgaand vindt er een intake plaats zodat er een duidelijk beeld is welke uitdagingen het team voor staat

Prijs

Euro:  2.900,- ex. BTW

[vc_btn title=”Afspraak maken” color=”warning” link=”url:https%3A%2F%2Falexanneveldt.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||”]