5693
post-template-default,single,single-post,postid-5693,single-format-standard,theme-borderland,eltd-core-1.1.3,woocommerce-no-js,borderland-theme-ver-2.2,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,fade_push_text_top,grid_800, vertical_menu_with_scroll,columns-3,type1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive
 

Transformeer in een merk met een positieve impact. Ga van being greedy naar doing good

Sta je op het punt om een nieuwe dienst of product te lanceren? Wil je nieuwe klanten, bezoekers of medewerkers aantrekken? Transformeer naar een betekenisvol merk. Merken en organisaties die het leven van mensen een stukje mooier maken, hebben de toekomst.

Van being greedy naar doing good

Mensen willen steeds beter weten wat je als merk voor hen kan betekenen. En dan kijken ze niet alleen maar naar de voordelen van je product. Ze kijken ook waar je als organisatie voor staat. Of je dezelfde dingen in het leven belangrijk vindt en of je daar ook naar handelt.

Als betekenisvol merk kun je een belangrijke bijdrage leveren aan persoonlijk en maatschappelijk welzijn bijvoorbeeld door je klanten geluk, plezier of verbinding bieden. Nee, je hoeft geen mensen of de wereld te redden. Echt niet! Wat je wel kunt doen? De wereld laten weten waar je voor staat. En waar je jouw klanten, collega’s, je omgeving mee wilt helpen om samen de wereld een stukje mooier te maken. Dat begint niet bij een dik en ingewikkeld business plan…. Dat begint bij jou van binnen in je hart. Wat inspireert jou en jouw organisatie? Waarom ben je ooit gaan ondernemen? Wat is het bestaansrecht van je organisatie? Dat zijn hele fundamentele vragen. Die ook het nodige lef en leiderschap vragen om keuzes te maken. Om kleur te bekennen. En werkelijk connectie te maken met de wereld om je heen.

Transformeer je gelukkig

Transformeer je van een functioneel naar een betekenisvol merk, dan is de beloning fantastisch. Naast betere relaties en groei, draag je je steentje bij aan een groter geheel. En zeg nou zelf. Wat maakt nou gelukkiger dan iets goeds doen voor een ander?

Doe mee! Maak van je product of dienst een merk waar mensen echt iets aan hebben! Maak je agenda leeg en ruim de tijd in om de bigger picture achter je merk handen en voeten te geven. Ik help je. Kijk maar eens bij Strategie & Advies. Daar vind je een aantal sessies en trajecten die je kunt volgen, om op een heldere en eenvoudige manier je merk meer betekenisvol te laten zijn.